Zaagwerk snel op maat

Met online app besteld en met 3 werkdagen klaar

Eén, drie of 250 panelen; het maakt niet uit, wij maken ze graag voor je.Meer..

Met de app prijs opvragen en bestellen

Ben je met een klus bezig bij een klant, of werk je 's avonds nog een paar offertes uit? Hoe vaak heb je geen panelen nodig voor

  • decorwanden voor de woonkamer of badkamer
  • knieschotten op een zolder
  • bureaublad voor een thuiswerker
  • lambrizering van wanden

Met onze app kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week offertes opvragen, bestellen en kijken hoe het met een bepaalde opdracht van jou staat.

Registreer jezelf

Ben je ZZP-er en heb je een KvK-inschrijfnummer dan kun je gratis bij ons inschrijven. Je krijgt daarna een login waarmee je dan aan de slag kunt.

 

Ik wil me registreren

Hoe werkt panelen op maat?

Jij bestelt het

Je bent als ZZP-er aan het werk bij een klant. Je merkt dat je gezaagde en afgeplakte panelen nodig hebt. Met onze app bestel je met de smartphone precies wat je nodig hebt. Of dat nou overdag is, 's avonds of in het weekend: je kunt bij ons altijd direct terecht.

Wij maken het

Uw bestelling van panelen komt bij ons binnen. Het zaagplan is berekend en vanuit onze voorraad gaan wij voor u aan de slag. We gebruiken uw maten en uw instructies voor het kantband. Met een hoge nauwkeurigheid en kwaliteitsniveau.

Je haalt het op

Jouw panelen verpakken wij op pallets. Elk paneel heeft een label met de tekst en de maten die je op de app hebt ingevoerd. Het pakket is klaar voor transport. Met onze heftruck zetten we de pallet in je bus of op de aanhanger.

Jij denkt: "Leuk verhaal maar klopt het?"
Bekijk dan dit filmpje